Image
A.S.T.V. Kothurne - bestuur@kothurne.nl

Evenementen

KothurneEvenementen

[18 JUL] Lustrumstuk ‘De Stem’

Door  •  5 jaar geleden

DATUM: 18 JUL

Op 18 juli zal als onderdeel van het Demarrage Lustrum, het lustrumstuk ‘De Stem’ opgevoerd gaan worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam. 14 strijders zullen zich die op de Chasse Patate dag voor alle passe partout houders op het podium wagen.

Lees meer

KothurneEvenementen

[11 MEI] Intercorporaal Songfestival

Door  •  6 jaar geleden

DATUM: 11 MEI

Voor het eerst sinds tijden zal het A.S.C./A.V.S.V. weer deelnemen aan het Intercorporaal Songfestival in Utrecht. Hoe kan dat ook anders wanneer er talenten als Wander van de Ven door onze toko wandelen? Op 11 mei zal hij het Jans Kerkhof inpakken met een half uur aan hitjes en daarna een zelf geschreven nummer.

Lees meer

KothurneEvenementen

[7 MEI] ‘Paas’ontbijt

Door  •  6 jaar geleden

DATUM: 7 MEI / GRATIS

Zebraprint is het nieuwe goud en zondag 7 mei is het nieuwe paasweekend! Bij Pasen hoort natuurlijk een paasontbijt en bij een ontbijt hoort natuurlijk een fatsoenlijke hoeveelheid pils en wodka.

Lees meer

KothurneEvenementen

[29 APR] Walden – Frascati Theater

Door  •  6 jaar geleden

DATUM: 29 APR / PRIJS: € 8,00

Het wordt weer lente! Dat betekent maar drie dingen: een excuus om niet al je zaterdagen aan de UB te verspillen, van 3 ’s ochtends tot 3 ‘s avonds aan de alcohol zitten en hoog tijd voor een nieuwe refreshing culturele versnapering!

Lees meer

KothurneEvenementen

[31 MAR] Kothurne BDD

Door  •  6 jaar geleden

DATUM: 31 MAR / PRIJS: € 30,00

Het grootste spektakel van het jaar staat voor de deur: de Betway Premier League Darts in Ahoy Rotterdam! Met maar liefst drie Nederlanders in het deelnemersveld (Michael van Gerwen, Jelle Klaasen en Raymond van Barneveld) wordt dit een toernooi om nooit meer te vergeten.

Lees meer